


Vietnam Tam Duong BIO
320 Ft / 10g
Ehhez a lágy, könnyű, áttetsző színű, friss teához a cserjék legfelsőbb leveleit és bimbóit szüretelik, majd a feldolgozás során azok kivételesen hosszú száradási folyamaton mennek keresztül. Ennek eredményeként a tealevelek zöldes-barnás árnyalatúvá válnak hosszú, ezüstös levélvégekkel.
Komplex aromájú lágy, vietnami teákra jellemző ízjegyekkel.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80-90 fok
[icon-hourglass] 1-2 perc
Régió
Tam Doung, Lai Chau
320 Ft / 10g
Ehhez a lágy, könnyű, áttetsző színű, friss teához a cserjék legfelsőbb leveleit és bimbóit szüretelik, majd a feldolgozás során azok kivételesen hosszú száradási folyamaton mennek keresztül. Ennek eredményeként a tealevelek zöldes-barnás árnyalatúvá válnak hosszú, ezüstös levélvégekkel.
Komplex aromájú lágy, vietnami teákra jellemző ízjegyekkel.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80-90 fok
[icon-hourglass] 1-2 perc
Régió
Tam Doung, Lai Chau
320 Ft / 10g
Ehhez a lágy, könnyű, áttetsző színű, friss teához a cserjék legfelsőbb leveleit és bimbóit szüretelik, majd a feldolgozás során azok kivételesen hosszú száradási folyamaton mennek keresztül. Ennek eredményeként a tealevelek zöldes-barnás árnyalatúvá válnak hosszú, ezüstös levélvégekkel.
Komplex aromájú lágy, vietnami teákra jellemző ízjegyekkel.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 púpozott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 80-90 fok
[icon-hourglass] 1-2 perc
Régió
Tam Doung, Lai Chau