Matcha Premium BIO-Uji -2025

$0.00

3.190 Ft / 10g

Kiváló minőségű organikus premium matcha az első szüret legfiatalabb és legfinomabb leveleiből. A hagyományos teaszertartáshoz használt matcha gazdag, lágyan édes ízzel és krémes állaggal, valamint élénk jade zöld színnel rendelkezik. Olyan teanövényekből nyerik, amelyek kifejezetten közvetlen napfénytől árnyékoltan termesztettek. Ez magasabb klorofill- és L-theanin-tartalmat, valamint gazdagabb, zöldebb színt eredményez. Csakis a legfinomabb, legkényesebb friss leveleket gyűjtik össze, szárítják majd őrlik porrá.

Kiotó megye Uji régiójában termesztik. Ez a régió pedig nem kevesebb, mint 800 éves hírnevet köszönhet a legmagasabb minőségű zöld tea termesztésének. A régió termékeny talajáról és tiszta vízéről híres. A zöld tea növények tehát ideális növekedési feltételekkel rendelkeznek a sok napfényt biztosító dombok és a gyakori köd miatt, ami segít megvédeni a finom leveleket a fagytól és a nagy mennyiségű csapadéktól. Ez segít megőrizni a tealevél összes tulajdonságát, és fenntartani az ásványi anyagok és antioxidánsok magas szintjét

Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 gr

[icon-drop] 80-150 ml víz

[icon-temp] 60°C

[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani

Régió

Japán, Kioto, Uji

3.190 Ft / 10g

Kiváló minőségű organikus premium matcha az első szüret legfiatalabb és legfinomabb leveleiből. A hagyományos teaszertartáshoz használt matcha gazdag, lágyan édes ízzel és krémes állaggal, valamint élénk jade zöld színnel rendelkezik. Olyan teanövényekből nyerik, amelyek kifejezetten közvetlen napfénytől árnyékoltan termesztettek. Ez magasabb klorofill- és L-theanin-tartalmat, valamint gazdagabb, zöldebb színt eredményez. Csakis a legfinomabb, legkényesebb friss leveleket gyűjtik össze, szárítják majd őrlik porrá.

Kiotó megye Uji régiójában termesztik. Ez a régió pedig nem kevesebb, mint 800 éves hírnevet köszönhet a legmagasabb minőségű zöld tea termesztésének. A régió termékeny talajáról és tiszta vízéről híres. A zöld tea növények tehát ideális növekedési feltételekkel rendelkeznek a sok napfényt biztosító dombok és a gyakori köd miatt, ami segít megvédeni a finom leveleket a fagytól és a nagy mennyiségű csapadéktól. Ez segít megőrizni a tealevél összes tulajdonságát, és fenntartani az ásványi anyagok és antioxidánsok magas szintjét

Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 gr

[icon-drop] 80-150 ml víz

[icon-temp] 60°C

[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani

Régió

Japán, Kioto, Uji