Japan Premium Matcha - Maya

$0.00

2.880 Ft/10g

A Maya™ egy Premium vagy ceremoniális minőségű japán matcha, tiszta, kiegyensúlyozott ízzel. Lágy umami, lágy édesség és frissítő lecsengés jellemzi. Sima textúrája, finom növényi jegyei és minimális keserűsége van. A Maya alkalmas mind a hagyományos matcha elkészítéséhez, vagy ceremóniához. De turmixolt matcha italokhoz is, mint például a matcha lattékhoz. Élénkebb stílusú tiszta , kerek ízt biztosít, amely igen sokoldalú.

Kortyolás után görgesse a folyadékot a szájpadlásán, hogy élvezhesse a tea teljes ízvilágát.



Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 g

[icon-drop] 80 - 150 ml víz

[icon-temp] 60°C

[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani


PREMIUM MATCHA-ról:

Japán mester teakészítők és gazdálkodóink generációkon át tartó tapasztalatának eredménye. Árnyékban termett teafák legfelső, szűz leveleiről szüretelik kézzel, így kiváló minőségű matchát hozunk létre. Kifinomultságával ideálisak önmagukban, meleg vagy jéghideg vízzel, vagy kis mennyiségű habosított növényi tejjel. Minél magasabb a kategória, annál édesebbek, kevésbé keserűek és umami-gazdagabbak.

2.880 Ft/10g

A Maya™ egy Premium vagy ceremoniális minőségű japán matcha, tiszta, kiegyensúlyozott ízzel. Lágy umami, lágy édesség és frissítő lecsengés jellemzi. Sima textúrája, finom növényi jegyei és minimális keserűsége van. A Maya alkalmas mind a hagyományos matcha elkészítéséhez, vagy ceremóniához. De turmixolt matcha italokhoz is, mint például a matcha lattékhoz. Élénkebb stílusú tiszta , kerek ízt biztosít, amely igen sokoldalú.

Kortyolás után görgesse a folyadékot a szájpadlásán, hogy élvezhesse a tea teljes ízvilágát.



Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 g

[icon-drop] 80 - 150 ml víz

[icon-temp] 60°C

[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani


PREMIUM MATCHA-ról:

Japán mester teakészítők és gazdálkodóink generációkon át tartó tapasztalatának eredménye. Árnyékban termett teafák legfelső, szűz leveleiről szüretelik kézzel, így kiváló minőségű matchát hozunk létre. Kifinomultságával ideálisak önmagukban, meleg vagy jéghideg vízzel, vagy kis mennyiségű habosított növényi tejjel. Minél magasabb a kategória, annál édesebbek, kevésbé keserűek és umami-gazdagabbak.