


Japan Matcha Kasumi - BIO
14.250 Ft / doboz (30g)
A Kasumi tökéletes a mindennapi Matcha fogyasztához. Íze nagyon aromás, intenzív zöld, lágy és enyhén édeskés. Kiváló önmagában vagy esetleg növényi tejjel is habosítható.
Ellenőrzött biogazdálkodásból.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 g
[icon-drop] 80-150 ml víz
[icon-temp] 60°C
[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani
Régió
Japán, Kagoshima
14.250 Ft / doboz (30g)
A Kasumi tökéletes a mindennapi Matcha fogyasztához. Íze nagyon aromás, intenzív zöld, lágy és enyhén édeskés. Kiváló önmagában vagy esetleg növényi tejjel is habosítható.
Ellenőrzött biogazdálkodásból.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 g
[icon-drop] 80-150 ml víz
[icon-temp] 60°C
[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani
Régió
Japán, Kagoshima
14.250 Ft / doboz (30g)
A Kasumi tökéletes a mindennapi Matcha fogyasztához. Íze nagyon aromás, intenzív zöld, lágy és enyhén édeskés. Kiváló önmagában vagy esetleg növényi tejjel is habosítható.
Ellenőrzött biogazdálkodásból.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1 g
[icon-drop] 80-150 ml víz
[icon-temp] 60°C
[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani
Régió
Japán, Kagoshima