


Japan green Kagoshima Kabusecha BIO
890 Ft / 10g
Ez a kristálytiszta, sárgászöld ital valahol a sencha és a gyokuro között féluton helyezkedik el. Szedés előtt egy héttel speciális hálót, a kabuse-t helyezik fel a cserjék fölé, hogy a szüretet megelőző utolsó pár napot természetes félhomályban tölthessék.
A lágy, zöldes íz mögött finoman felfedezhetjük az umami karaktert is.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 2 csapott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 1-1,5 perc
[icon-cup] Világoszöld felöntés
[icon-leaf] Sötétzöld, fényes, lapos levelek
Régió
Kagoshima, Kirishima, Japán
890 Ft / 10g
Ez a kristálytiszta, sárgászöld ital valahol a sencha és a gyokuro között féluton helyezkedik el. Szedés előtt egy héttel speciális hálót, a kabuse-t helyezik fel a cserjék fölé, hogy a szüretet megelőző utolsó pár napot természetes félhomályban tölthessék.
A lágy, zöldes íz mögött finoman felfedezhetjük az umami karaktert is.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 2 csapott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 1-1,5 perc
[icon-cup] Világoszöld felöntés
[icon-leaf] Sötétzöld, fényes, lapos levelek
Régió
Kagoshima, Kirishima, Japán
890 Ft / 10g
Ez a kristálytiszta, sárgászöld ital valahol a sencha és a gyokuro között féluton helyezkedik el. Szedés előtt egy héttel speciális hálót, a kabuse-t helyezik fel a cserjék fölé, hogy a szüretet megelőző utolsó pár napot természetes félhomályban tölthessék.
A lágy, zöldes íz mögött finoman felfedezhetjük az umami karaktert is.
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 2 csapott teáskanál
[icon-drop] 250 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 1-1,5 perc
[icon-cup] Világoszöld felöntés
[icon-leaf] Sötétzöld, fényes, lapos levelek
Régió
Kagoshima, Kirishima, Japán