


Japán Hojicha Uji
980 Ft / 10g
Hojicha porunk gondosan válogatott tealevelekből készül az Uji híres teatermő régiójából származik. Először gőzölnek, szárítanak és kézműves mély pörköléssel hoznak létre, hogy kiemeljék a pirított diófélék, a kávé és a karamellizált cukor jellegzetes aromáit.
“Mélypörköléssel” készül, hogy kiemelje a magával ragadó, pirított aromákat. Kiváló Hojicha latte készülhet belőle vagy könnyen beépíthető bármilyen ital receptbe, süteménybe, de turmixokhoz és más kulináris kreációkhoz is alkalmas
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1-2 teáskanál (1g)
[icon-drop] 60-70 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani
Régió:
Uji
980 Ft / 10g
Hojicha porunk gondosan válogatott tealevelekből készül az Uji híres teatermő régiójából származik. Először gőzölnek, szárítanak és kézműves mély pörköléssel hoznak létre, hogy kiemeljék a pirított diófélék, a kávé és a karamellizált cukor jellegzetes aromáit.
“Mélypörköléssel” készül, hogy kiemelje a magával ragadó, pirított aromákat. Kiváló Hojicha latte készülhet belőle vagy könnyen beépíthető bármilyen ital receptbe, süteménybe, de turmixokhoz és más kulináris kreációkhoz is alkalmas
Elkészítési javaslat
[icon-spoon] 1-2 teáskanál (1g)
[icon-drop] 60-70 ml víz
[icon-temp] 70°C
[icon-hourglass] 30 másodpercig keverve habosítani
Régió:
Uji