China Pu-Erh Beeng Cha BIO- shu

$0.00

4.980 Ft / 100g

Ezt a könnyen kezelhető, érett, 100 g-os préselt teakorongot shu módszerrel készítették. Ami azt jelenti, hogy lassan és gondosan erjesztették őket. Különlegessége, hogy az utolsó feldolgozási lépés magasabb páratartalom és rövidebb szárítási idő mellett történik. Ennek eredményeként a tea gyorsabban érik a papírban, és egyre erősebbé és erősebbé válik. A tealevelek vöröses-barnák, közepesen sötétek, kevés levélerezetűek és lapos-gömbölydedre préseltek. Yunnan-Simao szívéből származnak, 1350 méteres termőterületről.

A pu-erh teákról olvashatsz nálunk a Tudástárban.

Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 teáskanál

[icon-drop] 125 ml víz

[icon-temp] 100°C

[icon-hourglass] 1-3 perc vagy vízmennyiség függvényében rövidebb (15-30 másodperc) leöntés

[icon-cup] Leöntése sárgás, tiszta, narancssárgába hajló. Íze: gyümölcsös, friss. Fanyar aromája különösen jellegzetes.

Régió

Kína Yunnan, Pu-Erh

4.980 Ft / 100g

Ezt a könnyen kezelhető, érett, 100 g-os préselt teakorongot shu módszerrel készítették. Ami azt jelenti, hogy lassan és gondosan erjesztették őket. Különlegessége, hogy az utolsó feldolgozási lépés magasabb páratartalom és rövidebb szárítási idő mellett történik. Ennek eredményeként a tea gyorsabban érik a papírban, és egyre erősebbé és erősebbé válik. A tealevelek vöröses-barnák, közepesen sötétek, kevés levélerezetűek és lapos-gömbölydedre préseltek. Yunnan-Simao szívéből származnak, 1350 méteres termőterületről.

A pu-erh teákról olvashatsz nálunk a Tudástárban.

Elkészítési javaslat

[icon-spoon] 1 teáskanál

[icon-drop] 125 ml víz

[icon-temp] 100°C

[icon-hourglass] 1-3 perc vagy vízmennyiség függvényében rövidebb (15-30 másodperc) leöntés

[icon-cup] Leöntése sárgás, tiszta, narancssárgába hajló. Íze: gyümölcsös, friss. Fanyar aromája különösen jellegzetes.

Régió

Kína Yunnan, Pu-Erh